szerda, május 05, 2004

Az én munkahelyem egy kabaré. Gondolom bizonyos szinten mindenkié az, de ezt hallgassák meg:
Hónapok óta lehet tudni, hogy naaaagy változások lesznek a cégnél. Ez egy lapkiadó, gyorsan terjed az info, nem marad titokban semmi. Tehát hónapok óta mindenki találgat - ki lesz az új főnök, hányan maradunk, kit rúgnak ki, ha bárkit egyáltalán, és főként mit kell majd csinálni.
Valamelyik vízfejűnek a „másik házban” (imádom ezt misztikumot, azért másik ház, mert ott van a főnökség, amely csak fantomként létezik, mintegy Damoklész kardjaként lebegnek a fejünk fölött, állandó, bár láthatatlan jelenléttel - bár ez teljes képzavar), szóval ott valakinek leesett, hogy, ha már mindenki erről suskusol minden kávészünetben, esetleg mondhatnának is valamit. Nagy csindadrattával összehívtak hát egy szerkesztőségi értekezletet - a megjelenés mindenki számára kötelező -, hogy ott kiterítsék kártyáikat és mire mindenki tövig rágta körmeit, előálltak a farbával: változások lesznek! Hűűűvazze! Ki gondolta volna?!
Minden mondat azzal kezdődött, hogy azt még nem tudjuk pontosan mi lesz, meg szerintem és valószínűleg, meg pontos tervek még nincsenek. Alkalmasint mindenki értesítve lesz, az őtet érintő változásokról. Aggódni nem kell.
Úgyhogy én most nem aggódok és elindulok egy infoszerző körútra, hátha közben a titkárnők okosabbak lettek.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]