szerda, május 26, 2004

Irtó kultúr vagyok a napokban. Ma voltam Moziünnep sajttájon, egy nagyon baró kis ötlet beharangozóján. Lesz négy nap júniusban, amikor 290-ért lehet majd moziba menni egy csomó helyre és jó kis filmeket vetítenek majd. Bővebben itt. Szerintem teljesen okés a koncepció, lesz sok jó film, csak legyen idő elmenni.
Holnap pedig megyek a Sziget nyitó sajttájra, mert az idén az enyém az egy hét együttlét, bár azt még nem döntöttem el, hogy örülök-e ennek a ténynek. Mert egyrészről tuti az ingyenjegy, meg a backstge pass (affene idén se jön a Lenny ), meg esetleg végre tudok frí tikitet szerezni Huginak, meg LB-nek, de nem lelkesít az ötlet, hogy ahelyett, hogy szétcsúszva tombolnék a Tilos sátorban, csinálhatok interjúkat hüje emberekkel. Bár, M. annyira benyugdíjasodott, hogy lehet, hpgy az idén már ki se jön, és akkor nem lesz kivel zúzni a Tilos sátorban.
De ezen nem nyekergek előre, majd meglátjuk, messze még az augusztus. És, ha már augusztus, ismét mélységes felháborodásomat fejezném ki az időjárás alakulása végett. A hócipőm tele a tíz fokkal, akarok nyári, mellkidobós, combsejtetős rucikban flangálni és sóhajtozni, hogy eztahőséget!

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]