hétfő, június 14, 2004

Az undorító amerikai pöffeszkedésről


Ma az amerikai nagykövetségre voltam hivatalos, mert péntektől digit ujjlenyomatot is vesznek a vízumhoz, és ezt persze a nyilvánosság elé kellett tárni a.s.a.p.
Csupán 50 percet várattak minket a követség előtt. Ott állt hat TV stáb és tíz újságíró a tűző napon, és elgondolkozhattunk, hogy, ha ez a szokásos eljárás azzal, akit hívnak, milyen lehet annak, aki magától jön.
A rövid várakozás után, jött a nem kevésbbé alázó motozós project. Amikor az officer közölte (miután már elöl-hátul megfémdetektorozott, és túl voltunk a táskába turkáláson meg a kutyás ellenőrzésen), hogy "emelje fel a kezét is" (semmmi legyen szíves, vagy kérem), csak a jólneveltésgem tartott vissza attól, hogy fogjam a cókmókom és sarkon forduljak. Ocsmány egy banda, annyi bizonyos. Most frankón. Ez a jó kommunikáció? Aztán persze írjunk csupa szépet és jót...
Egy tuti: nem megyek a büdös United States-be amíg ez van. Nincs az a pénz, hogy hagyjam, hogy ezek a (fél)nacionalista barmok szórakozzanak velem, csak mert nem Uncle Sam védő szárnyai alatt születtem.
És ezek tevékenykednek a világbékéért.


Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]