csütörtök, június 10, 2004

Bocsesz, tudom, hogy ez M. reszortja, de a Fidesz legújabb gazdasági elképzelései - től még az én laikus hátamon is feláll a szőr.
Miért kell elhitetni az emberekkel, hogy a magyar mezőgazdaság egy életképes valami? Ismétlem, én nem értek ehhez, de az még nekem is feltűnik, hogy kábé amióta emlékezni tudok, vödörrel hordjuk a lóvét egy feneketlen gödörbe. Nem böki a szemét ezeknek az észkombájnoknak, hogy hiába öntik a temérdek pengő forintot az agráriumba, egyre rosszabb a helyzet? És ezek a gondolattársítások! Vegyük el a burzsuj MeH-es államtitkároktól, meg a nyomorult hackerektől és adjuk oda a szűkölködő gazdáknak!
Utálom a populizmust.
Utálom ezt a beszűkült ártánykodást és utálom, hogy valahogy ez a nyálas nyikhaj banda mindig onnan akar elvonni ahol fejlődés van és oda akar adni, ahol semmi értelme.
Esetleg bevezethetnénk újra palatáblát az iskolákban. Tutira olcsóbb, mint a nyugati tőke undorító papírboltjaiban kapható spirálfüzet. Az így megspórolt összeget a szülők fordíthatnák mondjuk szénre. Az is olcsóbb, mint a gáz. Baszki.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]