csütörtök, július 08, 2004

Hát ez már megint milyen? Gyermekeink védelmében! Hehe.
Ezek szerint a tisztelt képviselő szerint az a jó, ha egy gyerek a fütyit/puncit bögyörőnek meg micsodának esetleg tudodminek hívja, de leginkább tengermélyen hallgat a nemi szerv létezéséről. Aztán majd sorozatkéjgyilkos lesz az elfojtások miatt, vagy jobb esetben szexuálisan frusztrált egész életében.
Én sem egy kifejezetten szexuálisan extroveltált családban nőttem fel, de ezt sosem értettem. Miért jó, ha a gyerek előtt úgy csinálunk, mintha a szex/szexualitás nem létezne? Mintha az valmi rossz/bűnös dolog lenne? Azt értem, hogy egy konzervatív képviselőnek szem előtt kell tartania olyan dolgokat, mint katolicizmus, meg tízparancsolat meg önmegtartóztatás stb, stb. De könyörgöm. Amikor a Dajcs most költözik el otthonról másodszor?
És egyébként meg miez? A sötét középkor? Halál völgye?
Utálom, amikor a gyerekeket hülyére veszik és a legjobban azt utálom, amikor ezt valaki azért teszi, hogy megdobhassa az ismertségi indexét. Minek fujdogálni az újságos standokat (nem, nem stRandokat basszameg!)? Kasztráltassa magát nyilvánosan! Azzal legalább nem keveri bele az ügybe a kölyköket és a hírértéke is nagyobb lenne, az zicher.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]