hétfő, július 05, 2004

Itt az igazi kánikula. Naiv örül. Egyébként meg nem örül, mert ismét emlékeztették, hogy az Ámokolós mekkora barom. Hatalmas. Mi több, orbitális. Egy ríl picihópata.
Annyira elegem van belőle, hogy el is döntöttem, hogy a jövő héten szabadságra menekülök. Ennyit erről. Utána ő már nem fog itt dolgzni, úgyhogy már csak öt napot kell vele kibírni (a maival együtt).
Ma megint felhívott ÉEM. Én nem tudom, mi van vele, de mindenképp meg akar dobni egy kis melóval. Amit természetesen nem utasítok vissza. Csak nem értem, mi ez a fene nagy lelkesedés. Valahogy nehezemre esik elképzelni, hogy hirtelen, majd' egy évtizednyi ego-állatság után most átvedlett irgalmas szamaritánussá. Ráadásul, ha hív mindig olyan a hangja, mintha be lenne tépve/lőve vagy valami ilyesmi. Kérdőjel, kérdőjel, kérdőjel.
Azt mondta, megbeszél a hétre egy hármas randit a lap főszerkesztőjével, aminek dolgozik. Mondtam, hogy beszéljen. Havilap, úgyhogy nem ebből fogom gennyesre keresni magam, de jól jön minden plusz fillér eladósodott állapotomban.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]