hétfő, július 26, 2004

Jesszus, lefordulok a székről. Nem lehetne, hogy az időjárás viszontagságos mivoltára való tekintettel haza lehessen menni? Bealszom helyben.
Persze a munkamegmaradásról még mindig egy szó se. Állítólag ezen a héten. Ezt ígérgetik két hete. Ami késik nem múlik, nem vagyok ideges, fő a nyugalom, százévig élek én, ha így folytatom.
És végre kifejteném régóta gyűlő utálatomat egy bizonyos pecók kultúrájával foglalkozó havilap iránt, amelynek nevét most nem írom le. Rühellem, ahogy irtó ügyesen megmutatják minden számban, hogy kell 150 négyzetmétert ugyanennyi millából berendezni. Mi lesz azokkal a nyomorultakkal, akiknek csak harmincvalahány m2 jut, és mégsokkal kevesebb milló arra, hogy lakható kérót varázsoljanak maguknak? Nem lehetne majd egyszer a nyomorgó milliókat is ellátni néhány hasznos tanáccsal, vagy neadjisten poénos ötlettel? Vagy akkor kerüljön 4500 HUF-ba az újság, és akkor csak unatkozó milliomosfeleségek veszik majd meg, akik ráérő idejükben heccből lakásvásárolgatnak és azt lakberendezkedik. Arohattélet.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]