péntek, augusztus 20, 2004

Na ilyen még nem volt.
Volt már sok szar, volt már deep shit, de ilyen még nem.
Lemondott Megyó, és, ha ez önmagában nem lenne elég, ha jól értesültek vagyunk Lusta Dick az utódja. Ezúttal összetett kézzel imádkozom, hogy rosszul értesültek legyünk. Szavazzon az új miniszterelnökre Ön!
Percig sem fáj a szívem Megyóért, mert senki ember fiáért nem fájna a szívem, aki politikusként keresi a kenyerét. Magának csinálta, addig hisztizett, míg végül kirakták az ajtó elé, csinálja máshol a fesztet.
Amiért aggódom, az az, hogy egy hajszálon múlik, hogy a fidesz húsz évre bebetonozza magát ide. Ha tényleg a kisspéter lesz az új m.e., az semmi mást nem bizonyít, mint, hogy a maszop tényleg képtelen a fiatalításra/megújúlásra (grr), akkor pedig nincs más hátra, kell valaki, aki elkormányozgatja az országot a következő 15-20 évben, amíg kihal a posztkomenista gárda. (Akikkel hozzáteszem nem az az alapvető baj, hogy posztkomenista, hanem az, hogy eccerűen nem alkalmas a demokráciában való politizálásra).
Ez a valaki pedig jelen állás szerint csak a fidesz lehet (hacsak nem Anettka, ahogy M. gondolja). Ebben az esetben súlyosan megfontolandó, hogy elhagyjam az országot, amit egyébként sosem terveztem hosszútávra elhagyni.
Már a szadeszben sem bízom nagyon. Ha belemennek a kisspéter kinevezésébe, megint segget csinálnak a szájukból, csiszre ugyanazt a hibát követik el, mint '98-ban, és minek szavazni egy pártra, amelyik nem tanul a hibáiból. Nemtom mi lesz még itt, kicsi vagyok én ehhez. Szakmailag persze jól mulatok, de magyar állampolgárként bizony reszket a szívem kis hazánkért.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]