hétfő, augusztus 02, 2004

Oltári ez a hiszti, ami a kormányban megy.
Mint egy felbojdult csapat óvodás. Tegnap a Gyurcsány jelentette be, hogy felajánlotta a leomondását. Labda a másik térfélen.
Tegyék meg tétjeiket hölgyeim és uraim!
Vajon elfogadja Megyó a lemondást?
Vajon azt akarja Gy., hogy elfogadja?
Mi van, ha elfogadja?
Gyengül a kormány és erősödik Gy.?
Egyik sem? Vagy fordítva?
Gyurcsány nem az az arc, aki zsigerből lemond. Minden valószínűség szerint szépen végigzongorázta a lehetőségeket, mielőtt bedobta az adu ászt. Megyónak most színt kell vallania. Gy. valószínüleg ígyis-úgyis nyer a bizniszen. Ha elfogdják a lemondását, teljes gőzzel ráhajthat az MSZP-n belüli pozíciói megerősítésére, márpedig a cél a 2006-os miniszterelnökség. Ezt akkor lehetett tudni, amikor bő egy éve bevállalta a GyISM-et. A kormány jelenlegi helyzetét tekintve jobb lenne, ha elfogadná a m.e. a lemondást. A hétvége után én azt mondanám, hogy a maszop elvesztette a 2006-os választást. Persze lehet, hogy összekapják magukat (nem sok esélyt látok erre), de egyrészt a magyar ember lassan felejt, másrészt két nap alatt kb. három hónapnyi anyázási témával látták el a Fideszt.
Ha marad, nyilván más pozícióból oszt ezentúl, megerősödve koppintgathat Megyó orrára.
A lényeg, hogy van egy kormány, ami sajnos a saját hülyeségével van leginkább elfoglalva, mondhatnám addig csomózták a szálakat, amíg belegabalyodtak, mint majom a házicérnába.
És, ha nem a Fidesz lenne az alternatíva, esküszöm drukkolnék a bukásukért. Egyik rossz döntést hozzák a másik után, következetlenek, rinyálnak, és egymásra mutogatnak. Egy ilyen banda pedig ne vezessen egy országot.
Kívácsi vagyok a szadesz megszólal-e még ma, ha igen mit mond, bár valószínűleg a Kuncze közli, hogy ez a maszop belügye. Ja! És tudja valaki, miért rúgták ki a Gál J.-t? Nem, mintha fájna érte a szívem. Ritka arrogáns egy fickó...


Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]