szerda, szeptember 01, 2004

A hét kérdése (és tessék figyelni, rég volt ehhez hasonló probléma napirenden!): Jófiú vagy Rosszfiú?
Persze a kérdés nem ilyen egyszerű, de minek bonyolítani a dolgokat...
Higgadt válasz: Jófiú. Kedves, aranyos, előzékeny, okos.
A zsigeri válasz: Rosszfiú. Dilis, kicsit önző, kiszámíthatatlan.
Hjaj, de nehéz ez az élet...
M. szerint egyszer s mindenkorra le kell számolni a faszkalapokkal (ő mondta), de persze ő könnyen beszél a Pasijával az oldalán. Én reménykedem, hogy Rosszfiú nem is annyira rossz, vagy legalább jólirányzott beszólásokkal, nemtelefonálásokkal, lemondott ebédekkel, és asztaltól való hirtlen távozásokkal alakítható.
Rosszfiú bizonyos források szerint nem is rossz, csak nehezen koordinál. Hö. Ezt már ismerjük. Rosszfiút nem ismerjük, mindenesetre fejlődőképes.
Jófiút sem ismerjük, ígéretes is lehet, de nagyon be van csukva és nem tudom van-e már energiám feszegetni valakit. Bár nekem egy kapcsolatban (is) kell a szellemi kihívás, alapból nehéz sokáig fenntartani az érdeklődésemet, egy uncsi pasi mellett pedig igazi terroristává válok.
Persze, ki nem, ha érzi, hogy mindent lehet?


Amúgy tegnap voltam a galérián, kész a lépcső, ami inkább létra. Hugi is megnézte, első kérdése az volt: ugye itt lesz korlát? Magam is elgondolkoztam a dolog beesési szöge, és a járhatóság közötti összefüggés létfontosságú mivoltán. Aztán már láttam magam hullarészegen, ahogy megpróbálok felbotorkálni rajt'. Jó mulatság lesz. Kettőt előre, egyet hátra. Láttam Zorkát, amint néz rám: Mami, hülye vagy???
A csempe leverve, Szakmuki nem kevébbé. Azt hiszem, most telt be nála a bizonyos pohár. Ez van, kellett neki elb**ni a csempémet. Gonosz Naiv.


Na, megyek dolgozni. Lehet, hogy beiratkozom egy galamblövő tanfolyamra... A befektetett energia - létrehozott szellemi termék arány nagyjából ugyan az. Ezt még átgondolom.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]