péntek, szeptember 03, 2004

Jóreggelt.
Welcome Hulláék!

Voltam Zorkánál tegnap. Haza akarom vinni a macskámat! Csak még nincs kész a "haza". Egy terrornő a lelkem, továbbra is minden kajánál zenés műsort rendez - tegnap képes volt tíz percig folyamatosan óbégatni, mint valami minisziréna:) Nem sikerült rájönnöm, minek csinálja a fesztet, talán, hogy ne felejtsék ki az osztásból...
Ha megkapta a kaját, a legmodernebb porszívót megszégyenítő sebességgel tünteti el az utolsó morzsáig, aztán, mint akit puskából lőttek ki, indul a többiek tányérjához. Simán elzavarja a nagyokat a kajájuk mellől, egyedül Marci macska adagját tartja tiszteletben - ő a legöregebb macs, 14 éves, és minden teketória nélkül lepofozza bármelyik vetélytársat.

A kis nyomi már nem sántít az első lábára (azt szerelte össze Rémhelyes Dokibácsi), viszont sántít a hátsóra ( azt még nem szerelte össze senki). Persze ez sem akadályozza meg az esztelen rohangálásban.

Most meg épp okítanának minket, hogyan kell használni a benti telefonokat (nem röhög!), ha bárki venné a fáradtságot, és odamenne meghallgatni.
Végre péntek van.


Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]