csütörtök, szeptember 09, 2004

Teljesen ingerszegény vagyok megint, ugyan itt ülök a gép előtt all day. Mostanáig max arra volt időm, hogy M-el emilzgessek, illetve hülyére röhögjem magam LB-n, amint paprikás köténykében nyomul Szeged belvárosában. Ez még a hétvégén történt, reklámozta a csatornát, aminek dolgozik. Mondtam neki, hogy engem milliókkal sem lehetne rávenni, hogy egy paprikás kötényben parádézzak emberek előtt (persze más ruha is volt rajta), dehát ő már csak ilyen: minél nagyobb hülyeség annál jobban lelkesedik.

Az előző postnak pedig megvolt a maga oka - nem csak arra kényszerítenek, hogy erőszakoljam meg magam, de közben élveznem is kell, és ordítani, hogy MÉG MÉG MÉG.
Tényleg rohattul elegem van.
Ha valaki tud egy jó állást, ne kíméljen.

Zorkamanó pedig nem csak szép (UGYE??), hanem okos is. (M. nem röhög!). Kaja ügyben például abszolút kifárasztásra játszik, képes félórákat végignyavajogni egy órával vacsi után, basztatja a kajásdobozt, pedig tudja, hogy nem szabad. Honnan tudom?
Elég rászólni a szoba végéből és már hangos méltatlankodás közepette jön lefelé az asztalról. Irtó jófej macskám van, de nagy meccseink lesznek még.
És nagyon jó egy doromboló szőrgombóccal aludni - már amikor épp nem a combomon dagaszt...

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]