vasárnap, január 16, 2005

A macska harmadik napja (éjszakája?) nem hagy aludni. Ígyaztán reggelente egy zombi aktivitásával ébredek (szintén a macskára), és két bögre kávé után sem nagyon térnek vissza az agyfunkcióim.

Most persze aggódom. Egyrészt magamért, mert mi lesz velem, ha egy reggel nem ébredek fel / felébredek, de annyira sem működik az agyam, hogy végrehajtsam az ágyból kikelés c. mutatványt / felkelek, de onnan fonalat vesztek, és csak ülök a galérián és nemtom most mi jön.

Másrészt a macskért (ez a rosszabb), mert nem vágom, mi okból üvöltözi-rohangálja végig az éjszakákat (félálomban asszem már lepörgött a biztos valami fel nem fedezett macska-kór támadta meg, illetve a tényleg megszállta egy démon baz c. kisfilm is), és ez az ok miért nem készteti napközbeni üvöltésre. Napközben többnyire édesdeden alszik valami ruhakupacon, najó max. egy kicsit nyafog.

Holnap reggel megyünk RémHelyes ámde Véreskezű Doktorbácsihoz és csak remélni tudom, hogy amikor felnyitja szegénykémet, távozik belőle a dervis. Ha nem, én fogok távozni a lakásból. Őt mégsem tehetem utcára, hülyén nézne ki, ahogy koldul az Oktogonon...

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]