kedd, február 01, 2005

1. Könyörgöm jelenkezzen a júzer, aki ma kb. húsz találattal dobta meg a statisztikámat, azzal, hogy először a blog nevére, aztán a cyberface+az-ra keresett rá(???), és utána frankón hárompercenként kattintott.
Nem hitte el, amit lát, vagy mi? Olyan jó lenne érteni...

2. Az a júzer, aki az szex+apu-t prüntyögi bele a keresőbe ne jöjjön erre többet, sőt, inkább menjen szépen pszichiáterhez, mert ez nem kicsit súlyos, ott legalább szakszerű ellátásban részesül.

Amúgy süt a nap és csupa színes gondolatocska kavarog a fejemben, ami persze nem jelenti azt, hogy holnap nem küldöm magam padlóra valami gondosan megkreált nyomasztással. De ma jó, ma ennek örülünk, esetleg még az is lehet, hogy előbb-utóbb tavasz lesz. Úgy várom az idén, mint ovisok a hazamenést.

A második munkanélküliségi etap kezdetét vette, de most szakdogát fogok művelni, feltéve, hogy összetudom annyira hangolni drága szeretteimet, hogy felvegyenek nekem egy heti híradót. Ami annyira nem bonyolult, csak mindig azt hiszik, hogy viccelek. Pedig anélkül bajosan fogom elemezni őket. Már a híradókat.

Megyünk úszni M.-mel, már amennyire lehet a Lukácsban úszni. Szerintem enyhe szaunamérgezést fogok kapni, de asse baj. Holnap megyek a pszichomókushoz.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]