szerda, március 02, 2005

Jaj, de annyira unom már ezt a rohadt telet. Stoperrel mérem a 20 perc szellőztetést minden reggel, és lefagy a mindenem, mire vége.
Akarok tavaszt, hogy lehessen sétálgatni, nézegetni a gesztenyefák kis esernyőit, kismacskát találni, meg méhecskétől parázni, meg idegeskedve pulcsit le-föl venni, hogy akkor most hogy' jobb.

Tegnap voltunk úszni. Még sosem fáztam úszás közben, de most annyira kurva hideg volt, hogy miután M. letorpedózta a penzumot, úgy húztunk ki a mednecéből, mintha cápát eresztettek volna bele. A kabinosnéni megdícsérte M.-et, hogy elrángatott (gondoltam nem fejtem ki mentegetőzésül a házi balesetet), a folyosóőrző bácsi pedig újra elmondta, hogy csak most az egyszer vigyáz a szemcsómra, amíg úszom.
Aztán vacsiztuk grúz étteremben (pofám leszakad, M.-ék etetnek), ahol kibaszottsok várás után kaptunk irtójó kaját, el is pusztítottunk mindent.

Az iskolában rém vicces állapot kezd regnálni, a konzulensem (aki három éve a gyak. vezető tanárom) rajta van a hétvégén megjelent listán, és felfüggesztették. Hétfőig nemtom, hogy most mi a követendő polici, bár gyanítom kereshetek másik konzulenst. Végülis milyen szerencse, hogy nem egy héttel államvizsga előtt publikálták azt a listát.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]