csütörtök, április 14, 2005

Ma akartam bentről postolni, de valamiért a MaC-en nem tudok linkelni. Lehet, hogy csak a gépem szar. Pontosabban ez biztos, kábé kétnaponta jön Ervin, hogy buherálgassa, de nem tudom, hogy a MaC alapból nem támogatja a linkelést, vagy csak a gépem nem hagyja.
Ervin a majdnemrendszergazda.

Szóval. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mennyire örömteli dolog, hogy már fogadni is lehet, hogy ki lesz az új pápa. Nem azért, de nekem aztán tutira nem az egyház mindehatósága jut eszembe erről, hanem egy öreg néni, akin a háta mögött röhögnek a gyerekek (ami egyébként nem szép dolog).


És, ha már öreg nénik. Asszem lassan ultranépszerűtlen leszek a házban, de legalábbis az összes nénik meg vannak győződve a rosszulneveltségem felől. Ugyanis kurvára nem vágom, ki hanyadikon lakik, tehát a liftben mindig udvariasan megkérdezem az utitársakat. Ők meg olyan "tudod te azt, minek kérdezed" pillantás kíséretében közlik a számot. Pedig attól, hogy a nagyanyámék itt laknak százhúsz éve, én nem tom, hogy a többi nyolcvanhat nénike hanyadikon lakik. Ha ez ciki, akkor szégyellem magam. Tényleg.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]