péntek, július 08, 2005

Hetek óta képtelenek vagyunk dűlőre jutni a mégegycica kérdésben, és a döntést csak nehezíti, hogy kétnaponta van új jelentkező.

Az első nevező az M. férjének unokatesójánál született kishiéna, akinek csodálatos kis csillag van a fején, mint a lovaknak. Handsome szerint igazi rosszaságnak néz ki, szerintem meg annyira csúnya, hogy az már szép.

A második(ok) az összes neten hirdetett cica, akik kábé számolatlanul állnak rendelkezésre. Ennek a csoportnak nagy előnye a kontesztben, hogy míg a barátaim rokonairól nem feltételezem, hogy vízbefojtanák a kicsiket, ha nem tudják lepasszolni őket, vadidegenek esetében nincs garancia.

A harmadik helyen az a testvérpár ál, akik egy barátunk szüleinek kertjében táboroztak le, mama-cica nélkül. Mivel ketten élték túl a vadont, nagyon összetartóak, nem nagyon lehet őket szétválasztani és azért három macska a belvárosban kicsit soknak tűnik, így első blikkre.

És most hívott a negyedik csapat marketingese, hogy most születtek, három fekete, és lehet vinni nemsokára.

Tessék. Hát ki tud itt dönteni?

Főleg, amikor Zorka az éjjel leveri a féltve nevelgetett dracénát az állványról, és arra kelünk, hogy a szétzuhant növény saját földjében fetreng a nappali közepén. Hát hogy csináljak én így jó kampányt?

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]