szombat, július 15, 2006
Gondoltam keresek néhány vega receptet, bővítendő a főzési tudományomat és az étrendemet, nade ez?!
Mákos búza
Hozzávalók:
bio búza
mák
méz
1. Az egész szemes bió búzához kb. 1,3-szoros adag vizet teszünk, majd felforraljuk egy olyan edényben ami alkalmas víz nélküli főzésre. Ebben az esetben kevergetés nélkül fő meg a búza. Kb. 3-3,5-szeresére duzzad.
2. A darált mákot és a mézet összekeverjük a főtt búzával.
Jesszus, az emberek tényleg nem normálisak.
Egyébként valamit kezdenem kell a táplálkozási szokásaimmal, mert a napi félszeri étkezés, négy kávé és másfél doboz (majdnem paklit írtam, de az Mr. Vonnegut reszortja) cigi nem vetít előre hosszú öregkort, csak egy gyomorfekélyt.
Az meg kell a francnak.
Mákos búza
Hozzávalók:
bio búza
mák
méz
1. Az egész szemes bió búzához kb. 1,3-szoros adag vizet teszünk, majd felforraljuk egy olyan edényben ami alkalmas víz nélküli főzésre. Ebben az esetben kevergetés nélkül fő meg a búza. Kb. 3-3,5-szeresére duzzad.
2. A darált mákot és a mézet összekeverjük a főtt búzával.
Jesszus, az emberek tényleg nem normálisak.
Egyébként valamit kezdenem kell a táplálkozási szokásaimmal, mert a napi félszeri étkezés, négy kávé és másfél doboz (majdnem paklit írtam, de az Mr. Vonnegut reszortja) cigi nem vetít előre hosszú öregkort, csak egy gyomorfekélyt.
Az meg kell a francnak.
Feliratkozás Bejegyzések [Atom]