péntek, július 13, 2007

Végül este kihívtam az orvost, aki megállapította, hogy Őhercegnősége összeszedett valami influenza-szerű izét, és lázas. Úgyhogy gyorsan beletolt két injekciót. (Höhö: gyorsan. Először el kellett kapni, mert a meneküléshez persze volt energiája, aztán le kellett fogni, aztán olyan üvöltést és fújást rendezett, mint akinek érzéstelenítés nélkül vágják épp a lábát.)
ÁllatorvosBácsi hátrahagyott egy adag antibiotikumot, azt kell vele etetni négy napig. Már estére jobban volt, kicsit még kába, de szerintem már nem lesz baj.
Viszont megállapíttatott, hogy drasztikus fogyokúrába kell kezdenie, mert az alakja inkább gömb-szerű, mint nem, és aggódunk, hogy egy szép napon nem bírja majd felhúzni a hájas seggét a galériára.
 
Reggel egyébként kijelöltük a radiátorok helyét az új lakásban, konszezus született a fürdőszobaablakról (Mr. Simpson minden morgása dacára lesz, mert különben sosem szárad meg a ruha a fregolin), és a felújítócsávó megsúgta nekünk, hogyan lopjunk gázt, ha nem lesz pénzünk a gázszámlára. Állítólag 3-4 hét és kész vannak. Persze.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]