szerda, április 09, 2008

Anya és Mr. Simpson egy, a hétvégén megkezdett elméleti vitát folytattak tegnap, a spontán szerveződött családi vacsorán* és Anya elővezette, hogy egy tanulmány szerint, amit most olvasott, a hím patkányokban is fel lehet éleszteni az anyai ösztönt. Igaz, a kísérlet során a hím patkányok előbb megzabáltak néhány fészekalja kispatkányt, de néhány hét után már dajkálták őket, mitöbb, volt, amelyik szoptatópozíciót vett föl.
Mr. Simpsonnal rögtön el is határoztuk, hogy folyamodunk valami kísérleti pénzekért, Zorka ugye simán álszoptatta Szofit hónapokon át, pedig ő aztán se nem nőstény, se nem hím már rég, és nekünk még labor sem kellett hozzá.
Anya és Mr. Simpson a hétvégén egyébként a nyelvek kifejlődésénél kezdte az eszmecserét, előttem sem világos, hogyan jutottak a szoptató hímpatkányokig, mert egy percre elfordultam, amikor gyanúsan kezdett csörömpölni a lábos, amiben a répa párolódott (nem lett baj, finom lett).


*elég nagy szarban voltam, 10 csirkeszárnnyal nehéz jóltartani 6 embert, szerencse, hogy Hugi pasija nem volt éhes, így legalább Apa és Mr. Simpson jól lakott, arról meg nem folytatok most külön értekezést, hogy hogy van ez, hogy a nők (Anya, Hugi meg én) inkább éhen maradnak, csak a pasiknak jusson. Ez is biztos atavisztikus izé. Mi hétfőről maradt muffint vacsoráztunk.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]