kedd, április 01, 2008

M.-mel tegnap azon drukkoltunk, hogy legyen a Kókáéknak elég vér a pucájában kiszállni a koalícióból, és lett, ennek örülünk, két szavazatuk már tuti van (ez volt a kikötésünk ahhoz, hogy egyáltalán elfáradjunk szavazni legközelebb), ami persze nem jeletni azt, hogy a szadesz megéri a következő választásokat, de legalább egy becsületgól összejött.

Az egész műsorból a legjobban nekem azt tetszik, hogy a Lendvai Ildikó azt nyilatkozta reggel a Napkeltében, hogy ők bizony kisebbségben is nagyszerűen tudnának kormányozni.

Azt a tényt, hogy többséggel sem ment, azért tartunk ott ahol, hagyjuk figyelmen kívül, nyilván úgy gondolja, ha nem lesz ott a szadesz kerékkötőnek, végre lehet majd rendesen kormányozni. M. szerint van ember, aki ezt elhiszi, én meg már a múltkor is naivnak bizonyultam, úgyhogy mondjuk, hogy az, hogy a Zildikó ki mer állni ezzel, csak mégegy ok, hogy takarodjon az egész cirkuszi társulat a picsába.

Én már csak azt várom, hogy legyenek előrehozott választások, az ostoba törzsemeszpés gárdát nyírja ki a demagóg fidesz, hulljon a férgese, hátha a alakul valami rendes párt a romokon, és jön egy garnitúra, amelyik nem azon fosik, hogy nem tudott eleget lopni a ciklus alatt, hanem csak annyit lop, hogy közben ne ölje meg a fejőstehent (képzavar).

Legnagyobb sajnálatomra azonban a fidesz kussol mint szar a fűben, pedig most itt az idő, verni kellene az asztalt, meg a sámándobokat, meg tüntetni a Sólyom László ablaka alatt, hogy írja ki holnapra a választásokat.
Hát hol vannak ilyenkor az igaz magyar emberek?

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]