szerda, május 21, 2008

Nahát, itt a határ, amikor valami eléggé abszurd ahhoz, hogy posztba kívánkozzon, de eléggé intim is ahhoz, hogy ne, de tulajdonképpen már mindegy is, szóval (majd ha akarom kitörlöm).

Ugye van ez a dolog, hogy nem bírok teherbe esni, elég következetesen és elég rég óta, van ennek egy kifejezetten tragikus oldala, úgyis mint mit ér egy nő aki nem tud gyereket szülni, és miért pont velem történik ez, meg hasonlók, de ma jó kedvem van, ma nem rágom magam éppen.

Viszont van egy kifejezetten tragikomikus oldala is, ami abból következik, hogy kiterjedt család tagja vagyok, sok barátom is van (hálistennek) és ugye idővel eljön az a fázis, amikor mindenkinek van egy kurvajó ötlete. Ezek között van olyan, amiért szájbarúgás jár (ne görcsölj rá, attól csak rosszabb lesz), de van olyan, hogy muszáj rajta röhögni.

Na ez a mai, ez ilyen. Hugitól kaptam egy e-mailt, amiben az egyik kolléganője levelez egy akupunktőrrel, aki állítólag hozzá fogja segíteni a kolléganőt a gyermekáldáshoz egy tízalkalmas kúra keretében.

M.-mel beszélgettünk arról, hogy nyilván nincs az a pénz, amit a nők, párok ki ne fizetnének az ígértetért, hogy már csak az kell, hogy és kész is lesz a gyerek. De őszintén szólva én még az ún. hagyományos orvoslásban sem bízom (sok okot nem is adtak rá), és, ha valaminek nincs konkrét fizikai (kémiai) oka, akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy sok kis szurkával az a nem felderített ok kezelhető. Mázlija persze bárkinek lehet.

Jaj, most látom, hogy az e-mail tartalma miatt a gugli kidobott ide oldalra mindenféle meddőségi és nőgyógyászati központokat. Az internetnek van humorérzéke.



Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]