hétfő, június 02, 2008

A hétvégén voltunk esküvőn, igaz nem sokáig, mert Mr. Simpson valamilyen oknál fogva elfelejtette az eddig 'eszetlen piálás' témakörben tanultakat, és utólagos beismerése szerint válogatás nélkül ivott mindent, ami a keze ügyébe került, illetve a mindenből is sokat.

Viszont amíg ott voltunk, nagyon klassz volt, mindenki együtt, egy helyen, meg is állapítottuk, hogy ilyen még nem is volt, a társaság egy része folyton külföldön tartózkodik / él, Nyuliék, Bandiék, M.-ék, lett is csoportkép, legyen mit mutogatni az unokáknak (már akinek lesz persze), volt jófajta zene (az elején, viszonylag gyorsan jött a Máté Péter szekció, csodálkozunk is), sok kaja, sok vicces vendég.
Persze beleszaladtunk egy-két cigibe (hazudok, a másodikat M. terrorizálta ki egy nagyjából vadidegentől), és jókat röhögtünk, Mr. Simpson angolul beszélgetett (amíg tudott beszélni) pedig sosem szokott, és táncolt velem, pedig sosem szokott, utoljára az esküvőnkön, és aztán elég hangosan beszélgetett a vécécsészével otthon, de ez már egy másik történet.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]