szerda, szeptember 03, 2008

Help needed.
Kicsit meg vagyok lőve, hogy mi a tisztességes és fair eljárás a Fiúk felé a gyerekcsinálás kapcsán.
Egyrészt ugye semmi közük az egészhez, arról se tudnának, ha csak simán dugnánk otthon, max. a jóhírrel örvendeztetném meg őket, aztán nyilván kidolgoznánk valami stratégiát a továbbiakra (mert nem akarok majd felszívódni évekre, most egy jó fél év nyugiban gondolkozom, aztán szépen elkezdenék otthonról dolgozni.)
 
Másrészt viszont holnaptól másfél hónapig kb. hetente kell majd mennem a Műintézménybe, vagyis minden héten egyszer szólnom kell, hogy később érek be a melóba, sőt, egyszer egy teljes napot bent fogok tölteni, és valahogy nem áll kézre, hogy össze-vissza hazudozzak, olyan programot meg nem tudok kitalálni, ami hasonlóan sok lépésből áll, viszont nem orvosi dolog (bár már gondoltam arra, hogy kitalálok valami súlyosan elhúzódó apeh-sztorit, csak abban meg nem vagyok elég járatos ahhoz [szerencsére], hogy hitelesen adjam elő), ha meg orvosi, akkor mit ködösítsek, hogy ne higgyék azt, hogy meg fogok halni és ne kezdjék el keresni az utódomat.
 
Szóval bonyolultabbnak tűnik kamuzni mint nem, viszont egyáltalán nem tartozik a pillanatnyi top 3 rövidtávú tervem közé, hogy megosszam velük ezt az egészet, szóval fingom sincs, segítsetek, szerintetek hogy kell ezt kultúráltan intézni? 

Megjegyzések:
Mondd, hogy nőgyógyászhoz kell járnod hosszabb kezelésre.
Ennyiből vagy rájönnek, vagy nek, az ő dolguk.
 
hát nem tudom, pont azt szeretném elkerülni, hogy nekiálljanak kombinálni, de lehet, hogy ez lesz a vége.
 
a nogyogyasz felesleges reszlet, raadasul ennyibol azonnal osszerakhato az egesz.
kivizsgalas.
ha erre aggodo arccal rakerdeznek, h de ugye minden rendben, akkor kedves mosollyal annyit valaszolni, h "ezt probaljuk kideriteni". esetleg hozzateve, h "de semmi komoly". szerintem.
 
okés, a nőgyógyász már eleve az a kategória, hogy nem beszélek róla, ha nem muszáj. Majd elkenem valamivel a dolgot asszem
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]