kedd, október 14, 2008

Ja, egyébként most, hogy aludtam is egyet, egy csomó minden eszembe jut még tegnapról.
Például, hogy bár a teljes személyzet halálos nyugalommal ordítja világgá, hogy ki épp miért is jött (a hátizsákosok, az könnyű, csak az jön pakkal, akinek át is kell öltöznie, bár Apa szerint csak azért kellett magammal rángatni a kórházi felszerelést, hogy, ha valami gáz van, és ott kell tartani, legyen mit rám adni).
Szóval teljes nyugalommal bődül el a főnővér a váróban, hogy 'a transzferesek (ez a lombik) jöjjenek, mert elindulunk felfelé!' majd fél perc gondolkodás után szintén ordítva hozzáteszi, hogy 'tudják mit, jöjjenek az inszemesek is, egyszerre felmegyünk!'.
Viszont, ha valaki terhes, akkor suttogás van, gondolom nem akarják kiborítani a megtépázott idegrendszerű próbálkozókat, úgyhogy tegnap a bejelentkezésénél mellettem álló lányt susogva kérdezgette a recepciós, hogy 'terhes vagy? ja, akkor ultrahangra jöttél', mert a lánynak fogalma sem volt róla, hogy minek rendelte be az OrvosDoktor, ő már csak nyugiban terhes akar lenni.
Mondjuk ezzel egyetértek, ha nálunk beakad a baba, még visszamegyek a kötelezőre, (asszem az 5. heti ultrahangot mindenképp ott csinálják meg) aztán keresek egy szülész-nőgyógyászt, akinél egyszerűen én leszek a százezredik kismama. Fényképet persze küldök, tökjó, hogy kisbabákkal van kitapétázva az összes fal, szemmel látható a végeredmény.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]