hétfő, január 12, 2009

A lényeg ugye, hogy ne unatkozzunk.
Nos, az aktuális kistojás mindent megtesz a szórakoztatásunkért. Voltunk őt szemrevételezni múlt szerdán, aztán szombaton (igen, szombati hajnali kelés, csuhaj), aztán ma, állítgatták a noszogató tüszőnövesztőt, sőt ma egy ideig úgy is volt, hogy kipukkadt magától, és mehetek is egyenest a kötött méhszájfogásba, de nem, ez kis csíra a zistennek nem akar semmit úgy csinálni, ahogy kellene neki, úgyhogy holnap reggel megint az OrvosDoktornál kezdünk, hogy ismét megmérjék, és ma épp azt mondta az OrvosDoktor, hogy csütörtökön lesz a randi. Volt már szó hétfőről, meg szerdáról, gondolom ezek után holnap lesz vagy jövő kedden, vagy ilyesmi.

Több szemponból is irtóvicces ami történik, egyrészt a harmadik adag nagyonolcsó tüszőnöcvesztő injekciót vásároltuk ma meg (tavaly 35e volt / ampulla, idén csak 25e, tökjó), másrészt valamiért az idén január úgy pörög, mint a búgócsiga, naná, hogy erre a hétre lenne egy interjúm (már lemondtam, esélytelen), egy határozottan elég fontos megbeszélésem, és úgy 3-4 fordító és szerkesztő és korrektor, akik mind meg akarnak látogatni különbőző okoknál fogva.
Ezenkívül Mr. Simpsont hordozom magammal mint a véres kardot (többnyire igyekszem önállóan sorban állni, hogy legalább ő ne szívjon), mert, ha helyzet van (mint, ahogy ma ugye úgy tűnt, hogy az van), akkor ő is kell a bulihoz, sperma nélkül nincs gyerek, az meg csak frissen jó, ígyaztán szegény szintén ott dekkol órákat velem, ma kicsit kapott is egy hisztirohamot, hogy le fog állni a Földnek az ő forgása, ha ő nem megy be délelőtt dolgozni, de aztán megnyugodott, és az apoklipszis helyett inkább barchobáztunk ráérő két óránkban, amíg megkaptuk a sürgősségi vérvétel eredményét (amiből kiderült, hogy ne ovuláltam el magamtól, és ma még kell egy szúrás).
Úgyhogy azt hiszem, itt az ideje, hogy csatlakozzak a sztoikus iskolához, legyintsek, és azt mondjam, lesz, ahogy lesz, tulajdonképpen jó edzés arra, ha majd lesz gyerekünk, és úgysem mi döntünk az időbeosztásunkról.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]