kedd, február 17, 2009

És akkor elmesélem a nagyonrejtélyes valakit, aki nem hagy minket aludni (főleg engem).
Szóval az van, hogy valaki vagy a mi házunkban, vagy a mellettünk lévő házban egész éjjel ordíttatja a (valószínűleg) rádiót. Tökéletesen átjönnek a basszusok és kiválóan lehet hallani, amikor bemondják a híreket.
Fogalmunk sincs, hogy hol lehet a barma.
Alattunk egy házaspár lakik pici gyerekkel, nem valószínű, hogy mellette nyomják egész éjjel a sztárefemet, felettünk egy öreg néni lakik, nem tudom elképzelni, hogy fullkakaón üvölteti az áríemet. Mellettünk a Teri néni mondjuk ordíttatja a tévét, de csak kb. 8-ig, akkor elmegy aludni, és a könnyűzene szintén nem az ő műfaja, ráadásul a lakás átellenes végében van a közös fal, a buli pedig csak a hálóban és a nappaliban hallható.
Vagyis logikailag folyton arra jutunk, hogy a mellettünk lévő házból jön, de az meg fizikailag, hogyafaszba hallatszik át két házfalon?

Eléggé tele van a kiscipőm, gyerekkorom óta nem tudok zajban aludni, konkrétan 8 évesen átmentem anyámékhoz, hogy halkítsák le a tévét, ráadásul ez az a fajta zaj, amikor nem hallod a zenét, csak a dübörgést. Annyira fel tudom húzni magam, hogy ha volt is esélyem az alvásra, az idegtől tuti felébredek, tegnap sem aludtam kb. kettőig.Már arra is gondoltam, hogy kiplakátolom a két házat, és pénzt ajánlok fel a nyomravezetőnek, de abban is benne vagyok, hogy egyszerűen ne üvöltesse tovább azt a kibaszott szart, nem kell névvel jelentkezni, csak legyen kuss, és leteszek egy szép összeget valami helyre, de had aludjak már egy rendeset légyszi.

Ötletek egyébként jöhetnek, kérésre küldök rajzos magyarázatot.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]