hétfő, február 02, 2009

Na hát akkor ismét nem lettem terhes, persze ez csak az OrvosDoktornak volt meglepetés, én már tudom 2 hete, milyen szerencse, ha az ember melle terhességi tesztként működik (nem).
Nincs hiszti, asszem teljesen kifogytak belőlem az összes emóciók, aminek pillanatnyilag viszonylag örülök, persze, tudom, hogy nem normális, de semmi kedvem most egy hetekig, vagy akár csak napokig tartó agóniához.

Kihagyunk egy hónapot, akkor is így lett volna, ha az OrvosDoktor nem ajánlja fel, mert nagyon szeretnék néhány hetet, amikor nem kell mérni, szúrni, dugni (már nem úgy, hanem azt), menni, várni, sorbaülni, széttárni, parázni, de szerencsére az OrvosDoktor is egyből rákérdezett, hogy pihennék-e egyet (közvetlenül azután, hogy felszólított, hogy azért ne adjuk fel), úgyhogy mély egyetértés van köztünk.

Azért, hogy teljesen el ne szokjak a kórházi mikroklímától, beutalt egy mammográfiára, mert végre neki is gyanús lett, hogy az, amit a mellem csinál minden hónapban, az nem normális. Csak az állapotokat leírandó mondom, hogy a radiológia már áprilisban fogadott is volna, ha az egyik jófej nővér ki nem veri a balhét, hogy lehet, hogy annál kicsit előbb kellene mennem, úgyhogy sikerült kisírnia egy februári dátumot.

Nem bánom, függetlenül mindentől, az egyik nagyanyámnak 30 éves kora körül vettek ki cisztát az egyik melléből, nem baj, ha megnéznek, meg hátha hátha itt van a kutya elásva és megyünk is vele valamire, vagy mizisten.



Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]