hétfő, április 20, 2009

Ma igen igen nehézkes reggel volt a Műintézményben, pedig 8 előtt ott voltunk. Először én voltam nehézkes, mert nem volt nálam az ún. stimulációs lap (ezen vezetik, hogy hány löket hormont kaptam, milyen dózisban és hány napig) és bár a vezető asszisztens irtójófej akart velem lenni (adja ide a lapot és foglaljon helyet, vö.: nem kell kiállni a sort), eléggé eldurrant az agya, hogy nincs nálam. Tökre igaza volt, neki kell újra megcsinálni az egészet.

Mindenesetre leültünk, és elkezdtük a várást, és már az első 10 perc után nyilvánvaló volt, hogy hosszú délelőttünk lesz. Az OrvosDoktor az istennek nem akarta elkezdeni a vizsgálatokat, kijött, bement, megint kijött, elhúzott a műtők felé, meg ilyenek, szerencsére viszonylag rutinos bagázs gyűlt ma össze, úgyhogy mindenki csak elnézőn mosolygott. Aztán bevonult az első adag rutinos és akkor azt hittük, hogy mostmár max. 15 perc, de az első adag után az OrvosDoktor megint elkezdte a ki-be járkálást, és akkor mondjuk már inkább volt morgás, mint elnéző mosolygás. (Nem is értem, hogy mer valaki 8, hormonnal túlfűtött nővel szórakozni, bátor ember az OrvosDoktor, annyi szent.) Szóval asszem 10 volt kb., mire bejutottam.

Viszont lehet, hogy dupla randi lesz ez ehavi, mert az egyik oldalon van egy teljesen szabványméretű kistojás, a másikon meg egy kicsit kisebb, de tényleg csak egy kicsit, úgyhogy megnőhet még.
Annál is inkább, mert gyorsan be kellett még lövetnem 100 Puregont, ami megint jól fájt, de a poliszi szerint nem tolhatom be magamnak, ha rendelkezésre áll a szakszemélyzet.
Este aki bújt aki nem, jön a pukkasztószuri, és szerda délelőtt randi, aztán megint jön az az iszonyú két hét a várással, amit valahogy át kellene transzforálnom, hogy ne így éljem meg, hanem mondjuk úgy, hogy az csak két hét az életből, de ez elég nehezen megy. Majd tudósítok, ha unjátok, akkor is.



Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]