hétfő, május 25, 2009

Eddig tartott a türelmem, nem bírom tovább az irodai géppel. Már elég régóta utálom, mert lassú, hangos (,úgy zúg, hogy amikor délután kikapcsolom frankón olyan, mintha egy pillanatra megsüketültem volna), és ronda, de az utóbbi hetekig legalább többé-kevésbé működött.
Most viszont eljutottunk oda, hogy mielőtt megnyitna  egy doksit négyszer kell ctrl+alt+del-tel újraindítanom a wordot, mert már a felállásba belefagy, az Adobe meg olyan lassan nyílik, hogy hosszú percekig csak onnan tudom, hogy a háttérben valahol készül elindulni, hogy kurvajó a memóriám és emlékszem, hogy megkértem erre (aztán persze a legváratlanalbb pillanatban felugrik elém az egyik borító).

Szóval asszem az lesz, hogy van nekem a laptopom ugye, amin minden istennyila van, CS2-ig meg Adobe Professionalig bezárólag (a férjem nem normális, de ezt mondtam már), és működik is, úgyhogy asszem azon fogok dolgzni. Egy kicsit mondjuk le kell takarítani, hogy ráférjen az összes irodai cucc, mert eléggé tele van zenével, de amúgy is ráfér egy nagyobb lomtalanítás, úgyhogy este nekiállunk.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]