kedd, május 26, 2009

Pfű, de erős esténk volt tegnap. Mert Apának holnap szülinapja lesz, nálunk meg ugye az a divat, hogy mindenki mindent az utolsó pillanatra hagy, úgyhogy miután Anya két hete ukázba adta, hogy ikeás kertibútor-szettet kell venni egy x-ért Apának, tegnap felhívtam Hugit, fogtuk a pasikat és nekiindultunk. (Az egész persze hisztivel kezdődött, mert a LeendőSógorom bepicsult, hogy neki dolgoznia kellene, viszont csak neki van potenciálisan elég nagy autója, hogy beleférjen a kerti szett, de aztán szerencsére abbahagyta).
Aztán a zikeában kiderült, hogy elfogyott az egy x-ért kapható kerti szett, és már csak 2 illetve 3 x-ért lehet vásárolni, viszont azok is rondák. És akkor a férjem meg a LeendőSógorom elkezdtek kreatívak lenni, aminek az lett a vége, hogy először körbejártuk az összes budaörsi lak- és kertberendező áruház parkolóját, mert a zikeán kívül mindegyik max 8.-kor zár, aztán végül kikötöttünk a budaörsi Metróban, és miután a srácok levettek 3 különböző asztalt a helyéről és hozzápróbáltunk mindegyikhez 3 különböző széket, de még mindig ott tartottunk, hogy akkor melyiket vegyük meg, én lábrázást kaptam és felhívtam Anyát (ja, mert ők meg Frankfurtban épp, azért ő is tud szervezni, ha egy kicsit megerőlteti magát), hogy nagyban segítené a vásárlást, ha megmondaná, hogy tulajdonképpen mit is szeretnének: 14 embert egyszerre leültetni egy ebédhez, vagy valamit, amire ki lehet tenni az epret délután.
Végül kiderült, hogy anyám ingyenkonyhát akar nyitni, úgyhogy sikerült eldönteni, hogy melyik asztalból kell kettő, melyik székekkel, és akkor már csak az volt hátra, hogy hogy a faszba hozzunk el 10 széket, mert nincs az az autó, amibe befér 10 szék meg 2 asztal nem férde szerencsére kiderült, hogy a LeedőSógorom cége üzemeltet egy teherautót (tudnám minek kell a számítógépes rendszerfejlesztéshez teherautó), és jól elhozza holnap.

És, ha a fent számokat nézem, óhatatlanul felötlik bennem a gondolat, hogy ha már most 2 asztalra és +8 székre van szükség a minden hétvégi léthez, akkor mi kell majd egy nyári ebédhez, ha (legyünk optimisták) a következő generáció is megérkezik? Sörpadok?

Megjegyzések:
hahó! eltűntél...
 
most jobb így. nincs semmi, de nem akaródzik blogot írni. ha majd akaródzik, fogok :)
 
akkor jó :) de minden oké ugye?
 
semmi baj nincsen, csak most nincs kedv.
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]