vasárnap, augusztus 30, 2009

Persze elkiabáltam.
Délután arra jöttünk haza, hogy szép, híg macskaszar díszeleg a kanapén. (Mikor lenne rossz a mosógép, holnapig légmentesen lezárt nejlonzacsókban őrizzük az összefosott ezt-azt.)
Orvos kihív, szerencsére ÁllatOrvosBácsiék tartanak hétvégi ügyeletet, úgyhogy 35 perc múlva itt is volt a doki. Ezalatt a 35 perc alatt az állat körbefosta az előszobát, szegény azt se tudta, hova bújjon, csak rohant fel-alá, és folyt belőle a szar. Nem egy szívderítő látvány, ahogy szenved szegénykém.

Az orvos a teljes repertoárt felvonultatta, volt tapizás, hígfos megtekintés (Mr. Simpson iszonyú lélekjelenléttel nem engedte, hogy felmossam), seggben hőmérés (közben fogd a macskát), aztán lenyomott a torkán egy féreghajtót, kapott szájon át antibiotikumot, és lázcsillapító- (mert persze lázas) meg másik fajta antibiotikum-injekciót.
Na, itt tartunk most, és drukkolunk, hogy valami szolidabb fertőzés legyen, és ettől a regimenttől (meg az antibiotikumtól, amivel két napig etetni kell) elmúljon. Ha keddig nem lesz jobban, akkor újabb kör, tenyésztenek baktériumot a szarból.

Egyébként meg kell mondanom, hogy egy hősnő, egy fújás sem volt az egész tortúra alatt, úgyhogy drukkoljatok neki, megérdemli, tényleg.

Megjegyzések:
Javulást neki hamar! :fingerscrossed:
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]