szerda, szeptember 30, 2009

Hát csupa ilyen hű, de klassz dolgok vannak (nem, de inkább ezeket mesélem), hogy például.
Van nekünk a Tomi, (akit egyébként LB-től szereztünk) aki azóta csinál az összes lakásainkban minden szerelni és javítani valót, hogy felújítottuk a mostani lakást, mert azt ugye ő, meg a bandája csinálták.
 
Nem tudtunk még tőle olyat kérni, amire nemet mondott volna, nem rettenti vissza beázás, csempézés, zuhanykabin-szerelés, kád újra rakás. Mára megbeszéltük, hogy jönnek Gyöngyszembe, és kicserélik a szétrohadt konyhapultot, leszedik a falból kitépett karnisokat és újat raknak a helyükre, és beteszik a sütőt (amit az új bérlő kedvéért vettünk).
 
Amikor odaértem, iszonyú kupi fogadott, fel is hívtam, hogy ne jöjjenek, mert itt nem lehet dolgozni, de ők jöttek, legyintettek, nekiláttak. 5 óra alatt kész lettek mindennel, nem volt 'jaj ezt ezért meg azért nem lehet', csak megcsinálta a melót, leadta a kulcsot nagyanyámnál, és hívott, hogy ők kész vannak, összetakarítottak maguk után, és majd egyszer fizessünk, ha ráérünk találkozni.
 
Szeretem, amikor valaki hosszútávon megbízható, fel lehet hívni bármilyen hülyeséggel, ért ahhoz amit csinál, nem seggel áll a munkához, és nem vagyonokért dolgozik, hanem simán szólsz, hogy ez meg az van, megcsinálja, és még jófej is közben.
 
Nem tudom, érthető-e, hogy mit akarok mondani.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]