szombat, október 10, 2009

Helyzetjelentek.
Voltunk ÁllatOrvosBácsiéknál reggel, előre leszögezem, hogy a macska egy hős, velem ellentétben.
Szerencsére három napja kint van a macskahordó az előszobában, Zorka pedig alapvetően szeret dobozban lakni, és az elmúlt napokban több sziesztát is abszolvált benne, úgyhogy nem volt cirkusz, amikor beleraktuk. A 40 perces út ötödik percében leesett neki, hogy a doboz az oké, de ez mozog bazmeg, így nagyjából egész úton velem anyázott, nézett a rácson át, és mondta, mondta, mondta, de ez is inkább csak a kötelező felháborodás volt.

A rendelőben aztán persze benneszakadt a nagypofájúság, gubbasztott és igyekezett a lehető legkisebbre összehúzni magát, hátha mégsem veszik észre, hogy ő ott van és el lehet sunyulni ezt az egész hülyeséget. De nem volt mázlija, úgyhogy kapott lázmérőt a seggébe (nem lázas), aztán vettek tőle vért. Én itt borultam ki teljesen, ne kérdezzétek, hogy miért, amikor az orvos elővette a villanyborotvát, kimenekültem bőgni a váróba. Mr. Simpson vele maradt, innen tudom, hogy szegénykém meg sem nyikkant, szó nélkül tűrte az egész procedúrát, lefogni sem kellett, jó a lábát nem rakta magától a borotva alá.

Szóval vettek vért, estére lesznek loboreredmények, kapott széles spektrumú antibiotikumot, meg valami kalcium-koktélt, mert szteroidot ugye nem kaphat, mi meg kaptunk kakigyűjtő fiolát, amiben hétfő reggel mintát kell prezentálnunk az orvosnak.
Egyébként tegnapelőtt este óta nem fosott (még mindig kapja a hasmenés elleni cuccot), de ÁllatOrvosBácsi is azt mondta, hogy kurvára nem tetszik neki se a vissztérő, se az elhúzódó jelleg, úgyhogy mostmár kivizsgálja, hogy mi a fene ez. Én meg igyekszem annyit babusgatni, amennyit lehet, és nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy mi van és meggyógyítsák úgy komolyan és végleg, mert sokkal jobb az ágyban doromboló macskával aludni, mint az ajtón dörömbölővel (ehhe).

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]