szerda, október 28, 2009

Tegnap estével átálltunk az antibiotikumra.
Délután beszéltem a dokival, és abban maradtunk, hogy nem kísérletezünk tovább a homeóval, mert bár valóban enyhítette a tüneteit, nem gyógyította meg. Most dupla kiszerelésben kapja az antibjútit, kétféléből kell neki adni reggel-este, az egyikből negyedet, a másikból felet.

Szerencsére észnél voltunk Mr. Simpsonnal, amikor felírta őket, és szóltunk, hogy nehogy megint szirupot kelljen vele nyeletni, mert ugye ezek humán gyógyszerek, amiket a humanoidok kedvéért ízesítenek, viszont egy narancsízű és -szagú cuccot nem lehet beleimádkozni a macskába. Most van egy kapszulás, amit szétbontok, és felezem a port, meg egy tablettás, amit előbb negyedelek, aztán porítom.

A konyha egyébként úgy néz ki mint egy gyógyszertár, 3 féle homeós bogyó, 3 féle antibjúti (volt egy korábbi is amivel kísérleteztünk 2 hete), fecskendő két méretben, plusz a hasfogó gyógyszerek.

Viszont mivel muszáj következetesnek lenni, kiderült, hogy minden korábbi tapasztalattal ellentétben nevelhetők, például végre ráálltak, hogy mindkettő a saját táljából eszik, nem kell Szofit folyton lecuppantani a gyógyszeres kajáról, Zorkát meg visszazavarni a neki szánt táphoz.

Estére egyébként élénkebb lett, felvette a kapcsolatot a külvilággal, például dorombolva aludt az ölemben fél órát, valamint utánam jött a fürdőbe, amikor fogat mostam, ami erős haladás ahhoz képest, hogy napok óta nem állt szóba senkivel.

Ha addig nem lesz semmi, szombat reggel megyünk ki a dokihoz ellenőrzésre.



Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]