hétfő, november 09, 2009

Csak, hogy iszonyú aktuális legyek, rinyálok egy kicsit újinfluenza ügyben.
Mert alapból nem oltatnám magam, egyedül ülök egy irodában egész nap, aztán egyedül beülök az autóba, és hazamegyek (a vérhasas macskámhoz), fasznak a macera. Száz éve nem voltam influenzás szerintem, de mivel orvoshoz se járok, igazából nem tudom. Minden évben van egy ilyen egyhetes takonykórom, hol kicsi lázzal, hol anélkül, két nap fekvés, kóldrex, c-vitamin, szevasz.

Viszont most ugye úgy tűnik, hogy január-februárra terhes lehetek, és az mondja a zújság, hogy a terhes anyákra különösen veszélyes az új vérus, vagy nekik lesznek extra szövődményeik, vagy cseppfolyós az agyuk (elnézést a hatásvadászatért minden jelenlegi kismamától) egy szó mint száz, az biztos, hogy nem szeretnék ott állni egy három év alatt összegründolt gyerekkel a hasamban, haldokolva az influenzától.
A húgom barátnőjének az orvosa azt mondta, ha beoltatja magát, fél évig ne essen teherbe (a miért már nem jutott át a pletykaszűrőn bár, ha józanul gondolkozom, ez hülyeségnek tűnik, az elölt vírus csak nem betegíti meg a magzatot), az összes, a család körül keringő orvos azt mondja, hogy azonnal oltassuk be magunkat, de ők meg nem tudnak a tervezett gyermekáldásról.
Az internet nekem nem jogforrás ilyen ügyekben, van itt minden, meg mindennek az ellenkezője is.

Szóval tisztára nem tudom, mi tévő legyek. Egyébként minden bizonnyal az lesz, hogy 2 hét múlva, amikor amúgy is megyek a Másikorvoshoz, jól megkérdezem tőle, remélem van erre valami polici. Vagy még ebben a hónapban bemegyek valamelyik kórház fertőző osztályára és direkt elkapom, akkor lezavarjuk még a lombik előtt és nincs min parázni.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]