hétfő, november 30, 2009

Hát nagyon mulatságos hétvégét töltöttünk Pécstől 20 kilométerre, ami azzal kezdődött, hogy a LeendőSógorom elirányított minket a lehető leghosszabb útra Baranyába (Siófok-Szekszárd-Pécs), így négy és fél óra alatt oda is értünk, mondjuk sokat számított, hogy az autópálya 45-ik kilométerénél valami iszonyatos hang jött az autóból (amit azóta sem ismételt meg, többen megvizsgálták, semmi baja, lehet, hogy nem akart Pécsre menni) és letakarodtunk az autóútra, hogy ha megtagadná az együttműködést, csak az út mentén kelljen állni, de ne haljunk meg.

Aztán a péntek éjszakai pincében ücsörgéstől kiteljesedett a megfázásom, ami eredetileg Hugitól származik, aki átpasszolta Mr. Simpsonnak, aki meg nekem, úgyhogy a szombatot végigköhögtem, tüsszögtem és torokfájtam, pedig tök jó programunk volt, zabáltunk és ittunk vég nélkül, illetve megszakításokkal, mert időnként vezetni is kellett, hogy eljussunk az egyik pincétől / étteremtől a másikig.

Szerencsére szombat este a marhapörkölt előtt házi törkölypálinkát kellett inni, na az kiégetett belőlem nagyjából minden kórokozót, úgyhogy kértem gyorsan még egyet, meg vacsora után is egyet, úgyhogy tegnap csak egy kóldreksz kellett, hogy végignyomjam a napot, most meg simán csak dunsztosüveg a fejem, de nincs torokgyulladásom, ami szombat reggel még tutinak tűnt.

És meg kell emlékeznem a LeendőSógorom teherbírásáról, aki péntek este 9-től szombat éjfélig megállás nélkül ivott, de nem ám úgy felibe-harmadába, hanem duplájával a pálinkákat meg közben higításnak bort, és a világon semmi baja nem volt. Jó, mondjuk ő így van szocializálva, de, ha azt nézzük, hogy Anya péntek este egy pálinka és két pohár bor után lelkendezve közölte az összes jelenlévővel, hogy a pasikkal bármit meg lehet etetni, mert naiv kis hülye mindegyik, akkor szignifikáns a különbség.



Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]