szerda, december 23, 2009

Most még elmegyünk fát venni (Időugrás) Már megvettük a fát (idén is ferde fánk van, tavaly is az volt, nem tudom, biztos látszik rajtunk, hogy mi ilyen toleráns népek vagyunk, és a ferde fák jönnek haza velünk), este összerakom a bejglit, holnap reggel megsütöm, és karácsony lesz. A mézeskalács idén elvérzett, valamit elcsesztem a tésztáján, és nem volt kedvem újra nekiállni, ezért jó, hogy csak a saját szórakoztatásomra sütök, nem muszájból.

Mr. Simpson tegnap megvette magának a karácsonyi ajándékát, mert kapott jutalmat, és mivel az előző négy jutalomból is egy iMac-et akart venni, nem volt ellenvetésem, úgyhogy most a műtárgyról kapjátok a karácsonyi posztot - mert el kell ismerni, hogy gyönyörű szép, ráadásul számítógépnek sem utolsó.

Remélem, azért az ajándékainak is örülni fog.

A családom megőrült így a szent ünnepre, se anyámmal, se apámmal nem lehet egy értelmes szót váltani, volt üvöltözős cirkusz, meg telefonlebaszkodás, meg bőgve faképnélhagyás az elmúlt négy napban, de hát nem is tudom, mit vártam, egész évben folyamatos tempóban haladtak a végső elmebaj felé, még haragudni se tudok rájuk igazán, csak félig tehetnek róla, hogy eddig bírták a pszichés nyomást, tök szerencse, hogy van egy húgom, akivel jót tudunk röhögni az egészen, miután kibőgtük magunkat.

Idén nincs kép, mert nem találok semmi vicceset, viszont boldog karácsonyt mindenkinek.

Megjegyzések:
IMAC???? Jaaj, ugye megnézhetjük majd? A. odáig lesz! :)
Boldog karácsonyt!!!! :)
LB
 
:) szerintem engedélyt ad rá, hogy megnézzétek. nektek is boldogat mégegyszer
 
Boldog karácsonyt nektek is!
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]