kedd, június 21, 2011

Megpörgettük ezt a júniust, becsobbantunk a mélyvízbe, hogy úgy mondjam, hirtelen két hétvégén is elutaztunk, egyszer ott is aludtunk.
Voltunk Fiúk 1-éknél, ahol Mici szó nélkül aludta a délutáni etapot egy idegen ház idegen szobájában egy idegen utazóágyban, előtte-utána pedig hagyta, hogy Fiúk 1 ötéves kisfia udvaroljon neki. Oda-vissza nagy bazsajgás volt, alig hittem a szememnek, most találkoztak először, de akkor szerelem lett, hogy ihaj. Z. negyedóraszám üldögélt a Mici mellett a földre terített takarón, mesélt neki képeskönyvből és időnként odanyomta hozzá az orrát. A gyerek méterszéles vigyorokkal vette tudomásul az udvarlást és cserébe kicsit megcsipkedte a lovag arcát.

Aztán a következő hétvégén elmentünk Sopronba, ahol nagyokat sétáltunk az erdőben, meg a városban és a gyerek megtapasztalhatta, hogy milyen buli szállodában lakni. 8-kor szokás szerint letettük aludni, és száműztük magunkat az erkélyre (a Mici egyedül alszik hónapok óta, nem akartuk megzavarni), és Mr. Simpson laptopján néztünk sorozatot, megittunk egy üveg bort és romantikáztunk a szúnyogok között. Mici simán vette a nem otthon éjszakázást, meg a nagy kádban fürdést, meg a svédasztalos reggelit (mellettünk ült a hordozóban és füligvigyorokat eregetett mindenkire, aki elhaladt az asztalunk mellett). Alle zusammen tökjó főpróba volt így a nyaralások előtt.

Egyébként az egészben a logisztika volt a legnehezebb, még szoknom kell, hogy a fél háztartást össze kell pakolni, ha megyünk valahová, pedig a pépgyártó szettet magunkkal se vittük, szegény gyerek bébiételen volt kénytelen senyvedni két napig.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]