vasárnap, október 04, 2009

Nahát akkor no more news from the sunny side, fosás reloaded.
Bizony.

Tegnap este egy hatalmas kakitócsa fogadott minket, amikor hazaértünk M.-éktől, követte egy realtime bemutató, eget zengető fingásokkal, és reggelre kelve is megtekinthettünk egy mintát. ÁllatOrvosBácsi telefonos útmutatása szerint ismét antibiotikummal kell etetni az állatot, ha 4 nap alatt nem múlik, további ötletelés lesz. A reggel nyugalomban telik, nyilván azt várja, hogy kitegyük a lábunkat itthonról, és háborítatlanul szarhassa körbe a lakást.

Egyébként remekül van, amikor épp nem fosik, tisztára úgy tesz, mintha semmi baja nem lenne, eszik, iszik, dorombol és bújik és pláne nem értem az egészet, hogy több mint egy hónap eltelt a múltkori óta és még hízott is egy kicsit az elmúlt pár hétben. De ez nyilván a biológia olyan szintje, amihez én kevés vagyok, és pusztán arról van szó, hogy a rohadt baktériumoknak ennyi idő kellett a reboot-hoz.

Eléggé nem jó tendencia ez, az orvos a múltkor mesélt egy páciensről (szintén macska), akiből fél év alatt sikerült kikúrálni a hígfosást, asszem egy darabig nem hívunk vendégeket.

Megjegyzések: Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Feliratkozás Bejegyzések [Atom]